
Apresan Bir Dünya Markası
Haber: Emel Benli / İstanbul
Apresan’ın Kurucusu Rahmetli Burhan Barutçu; sonsuzluğa giderken firmasını; bizzat kendisinin yetiştirdiği, oldukça kadar kültürlü, akıllı ve hatta çok zeki bir evlat olan; Oğlu Sevgili Can Barutçu’ya emanet etti. En iyi okullardan, en iyi derecelerle mezun olan; baba mesleğinin çıraklığını, kalfalığını ve ustalığını yapan; ticaret ahlak ve etiğine uygun hareket eden Can Barutçu, tıpkı babası gibi Apresanı, yarınlara taşıyor.
Her gün üzerine bir tuğla daha koyan, iş gücünü ve üretim kapasitesini büyüten, mevcut müşteri portföyünü genişleten, Rahmetli Burhan Barutçu gibi kaliteden şaşmayan, yeniliklerin peşinden koşarak firmasını ve kendisini geliştiren, arge ve ürge de Dünya’ya kafa tutan Can Barutçu, babasına layık bir evlat olmayı ispatladı. Dünya’nın üç büyük apre fabrikasından biri olan Apresan; Can Barutçu ile yarınlara koşarken; kurumsallığından hiçbir şey kaybetmedi.
Kocaeli’nden tüm Dünya’ya hitap eden Apresan; özgün desen ve şıklığın temsilcisi, yaşam alanlarımızın kurtarıcısı, sizlerin çözüm ortağı olarak, ülkemizde dahil olmak üzere Dünya’nın her coğrafyasına ayrı ezgilerde ürün çıkartıyor.
Bu arada yurt içi ve yurt dışı fuarlarında boy gösterip başarıyı yakalayan firma; sağladığı istihdam ve yurt dışı isracatı ile perde sektörüne ve ülkemize çok önemli katkılarda bulunuyor.
Bu katkıları öz sermayesi ile gerçekleştiren, para problemi olmayan; ve tüm sektöre yetecek kadar ürün stoğu yapan Apresan, Can Barutçu ile yarınları garantiliyor.
Stor perde, dikey perde, panel perde ve teknik tekstilin birçok alanında; her yıl kolleksiyonunu yenileyerek; sürdürülebilir hizmet ilkesi ışığında üretim üretim yapan Apresan, umudumuz olmaya devam ediyor.
Rakiplerinin karalamalarına ve dedikodularına rağmen rotasından şaşmayan Can Barutçu, yaptığı işten son derece emin bir şekilde; kalbinin ekmeğini yemeğe devam ediyor. Biliyor ki, her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzün de çürük elmaları var. Ve kararlıkla hareket eden genç iş insanımız Can Barutçu, kimseye kulak asmadan firmasına yıldız toplatıyor.
Yalnız unutmamamız gerek bir şey var ki; “Can Barutçu kolay lokma değildir.”